Back to top

Éxit de públic en el primer concurs de drag queens 'Miss Trumfo' de Prades

El centre cívic de la vila vermella ha acollit el primer concurs de drag queens amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+

Glamour, ploma, brilli-brilli i diversió han estat els principals ingredients del primer concurs de drag queens que s'ha organitzat a Prades, amb l'objectiu de donar visibilitat al col·lectiu LGTBIQ+ i de donar a conèixer l'art drag en l'àmbit rural. Les participants han hagut de mostrar les seves habilitats davant d'un nombrós públic i dels membres del jurat. El concurs, que ha comptat amb l'artista drag Melo, ha repartit premis per valor de 500 euros entre les guanyadores.
Diferents motivacions són les que han atret les 160 persones del públic, però sobretot, la de donar suport al moviment LGTBIQ+ i en especial a l'associació Ohana de Prades, que ha organitzat l'esdeveniment. 

Final concurs drag queens prades

📸 Fotografia de l'Associació Ohana LGTBIQ+ Prades 

Pròxims esdeveniments en suport al col·lectiu LGTBIQ+

La presentadora i una de les impulsores del concurs, la pradenca Gal·la Rouge, afirma que l'associació Ohana ja està pensant en els propers grans esdeveniments en defensa del col·lectiu LGTBIQ+.

El pròxim 26 de juliol, en record a l'agressió que va rebre la Gal·la aquest dia del 2020, està previst fer una 'gai pride' a Prades. I també durant l'estiu del 2022 es farà novament un concurs de drags.

Paraules clau:

Notícies relacionades