Back to top

"El Factor Humà", 8a edició del Cicle Grans Mestres

El Teatre Fortuny acollirà un dimarts al mes una de les obres que inclou aquest cicle, que té com a objectiu mostrar la part més sensible de les persones.

El Consorci del Teatre Fortuny presenta una nova edició del Cicle Grans Mestres que començarà el proper 9 de febrer amb l'obra "Una vida d'odi", i s'allargarà fins el 21 de desembre amb la representació "Temps d'advent".

En total 8 obres que s'engloben sota el títol "El factor Humà" i que volen mostrar des de la dramatúrgia contemporània, la part més sensible de les persones. Francesc Cerro, director artístic del cicle ha explicat que "una de les idees és parlar del millor i el pitjor de nosaltres i parlar-ne sense embuts" i això es farà a partir del teatre, de la música i la dansa.

Una aposta per la cultura de proximitat

El Cicle Grans Mestres s'ha convertit en un referent del territori després de set edicions consecutives i tant el Consorci del Teatre Fortuny com la regidoria de cultura volen seguir apostant per la cultura de proximitat, de fet, Josep Margalef, director del Consorci, ha declarat que "l'objectiu és mantenir el nivell d'excel·lència i consolidar-se com un dels aspectes culturals més importants de la demarcació". A aquest apunt, el regidor de cultura, Daniel Recasens ha afegit que el cicle "aporta un pòsit cultural molt important a la marca de la ciutat".

Les funcions s'iniciaran a dos quarts de nou del vespre, en comptes de les nou de la nit, per tal de facilitar als espectadors el retorn als seus domicilis.

Paraules clau:

Notícies relacionades