Back to top

Falset celebra la Festa Major amb actes per a totes les edats

Els actes tradicionals com la cercavila de l'Espígol o la Batalla de les flors no falten a la celebració d'enguany, igual que la música i el vermut.
Falset celebra la Festa Major amb actes per a totes les edats

Els gegants, els diables i els nans no han fallat a la cercavila que dóna el tret d'inici d'una Festa Major que omplirà Falset d'actes de tota mena fins al proper diumenge. Enguany el programa de festes està pensat per a totes les edats. Des dels actes més tradicionals com la Batalla de les flors als correbars infantils amb la Mulassa i la somera i la beguda infantil que els acompanya, el Mulasset.

L'Estel Pinyol diu que els actes que més li agraden són "l'Espígol, La Batalla de les Flors, les cercaviles i el teatre de Toni Albà".

En Dídac Calbet i el Bernat Francin han construït un unicorn per treure a la festa major, expliquen que l'han fet "amb caixes de cartró i li han ficat uns fils per fer-li la cabellera i la cua".

El vermut no falta en aquesta Festa Major de la Capital del Priorat on cada dia es serveix la beguda, acompanyada de música o pels establiments del municipi. Els concerts tampoc faltaran. Avui dijous, la Soul Machine i Brodas Bros o Sirex com a final de festa diumenge.

En Josep Orti explica que "La Festa Major de Falset des de petits que ho portem dins. Els gegants sempre ens han estirat molt, ara tenim la Mulassa, l'Espígol pels nens petits... són festes que podríem dir diferents que als altres pobles".

La Festa Major de Falset acabar el proper 19 d'agost però les celebracions a la capital del Priorat seguiran el setembre amb la Festa Grèfol i Santa Càndia.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades