Back to top

Falset posa en marxa un nou centre de rehabilitació

Amb el nou espai es millora l'atenció als usuaris, oferint més tractaments i amb més proximitat amb el CAP del municipi.

Els usuaris i usuàries de l'Àrea Bàsica de Falset compten des d'ara amb un centre de rehabilitació renovat i adaptat a les necessitats del municipi i de tota la seva zona d'influència. El projecte, amb un pressupost d'1,4 milions d'euros, ha fet possible obrir un nou espai de gairebé 400 metres quadrats per tal d'oferir una millor atenció als usuaris que fins al moment, realitzaven els tractaments de rehabilitació al pavelló municipal. Ara, amb les noves instal·lacions també es millorarà la connexió amb el CAP de Falset a través d'una passarel·la que entrarà en funcionament properament.

Les noves instal·lacions disposen d'una sala de consulta polivalent per a ús del metge rehabilitador i fisioterapeuta, espais per a tractaments de grups, boxs específics en funció de les patologies i sales de rehabilitació i consultes. A més, El projecte també ha fet possible l'adquisició d'aparells per tal d'oferir tractaments que encara no havien arribat a la comarca.

A més el nou centre també incorporarà la figura d'un fisioterapeuta comunitari APiC, un nou rol professional que ja es va desplegar a principis d'any a diversos centres d'atenció primària de la Catalunya central.

Des de l'Ajuntament de Falset valoren molt positivament el nou centre que feia temps que reclamaven per tal de tenir un equipament òptim i donar resposta a les necessitats actuals i futures d'aquesta zona d'influència que compren més de 6.600 habitants.

Paraules clau:

Notícies relacionades