Back to top

Falset tornarà a ser la capital vinícola amb la Fira del Vi

Enguany, el certamen torna amb el seu format habitual i amb molt bones expectatives. De fet, alguns allotjaments de la zona ja han penjat el cartell de complet

Falset tornarà a convertir-se en el millor aparador vinícola amb la Fira del Vi. El certamen torna a la presencialitat i amb molt bones expectatives, amb una previsió similar a la del 2019, on prop de 20.000 visitants van passar per la capital prioratina. La fira d'enguany tindrà lloc del 29 d'abril a l'1 de maig amb el seu format habitual, però amb algunes novetats com l'ampliació del recinte firal i un espai en línia per fer la reserva dels tastos.

Programa de la Fira del Vi de Falset

D'aquesta manera, una setantena de cellers de les dues denominacions d'origen de la comarca, la DO Montsant i la DOQ Priorat, formaran part d'aquesta edició de la Fira del Vi de Falset, juntament amb la restauració del municipi on els establiments oferiran maridatges als clients. Per altra banda, la fira rep molts visitants de proximitat i es preveu que sigui una bona ocasió per omplir allotjaments de la zona. De fet, alguns d'aquests establiments han penjat el cartell de complet per aquestes dates.

Fira per tota la comarca

Tot i que la Fira del Vi de Falset enguany recupera la presencialitat, també s'ha volgut portar a terme el model de l'any passat amb la Fira als Cellers, on durant tot el mes de maig els cellers participants obriran les portes de les seves instal·lacions per fer visites i tastos a peu de finca i de bodega.

La Fira als Cellers

Per altra banda, alguns municipis del Priorat, es tornaran a sumar al certamen amb activitats paral·leles que tindrà llocs als seus municipis durant el mateix cap de setmana de la fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades