Back to top

Falten 48 h perquè Fito Luri presenti el seu nou disc al Bartrina

Fito Luri presentarà aquest diumenge al Teatre Bartrina el seu sisè treball discogràfic en solitari, 'Planetes Càlids'. Un disc ple d'optimisme que vol transmetre al públic la força necessària per superar totes les barreres que un es troba a la vida. 48 h abans que comenci el concert, Canal Reus Televisió, ha acompanyat al músic al teatre on estan enllestint els preparatius.
fito luri

Ja només falten dos dies perquè arribi el concert de presentació del nou disc de Fito Luri i el músic passa pel Teatre Bartrina per enllestir els darrers detalls. Són instants de neguits però sobretot de moltes ganes. "Ara és el moment més especial de tot el procés perquè hem de portar a escena tota la feina feta. Estem ultimant els preparatius, he de decidir com s'il·luminarà, com sonarà... a hores d'ara no estic nerviós però segur que sortiran a mesura que s'acosti l'hora", confessa el cantautor reusenc.

Luri estrenarà en societat el seu sisè disc en solitari, 'Planetes Càlids'. Un àlbum que el músic ha elaborat en un bon moment de la seva vida i, d'aquí, que l'optimisme destil·li en cadascun dels versos de les cançons. Per ell, el més valuós ha estat tot el suport rebut pel públic: "quan un fa un disc, ho fa de manera íntima i solitària, i jo tinc la sort que aquest treball s'ha fet gran gràcies a l'empenta de la gent. Rebre aquesta resposta és com viure constantment en un núvol, sento que si em deixo caure, continuaré flotant gràcies a ells".

Les entrades pel concert de diumenge estan exhaurides des de fa dies, els afortunats que ja tenen la seva veuran un concert molt dinàmic i eclèctic en el qual sonaran les cançons del nou disc i algunes dels seus treballs anteriors. "Si a l'escenari nosaltres ens ho passem bé això es transmet al públic, aquesta és la intenció de diumenge, que el públic gaudeixi molt", declara Luri.

El concert es farà a les sis de la tarda i l'acompanyaran els músics Jordi Salvadó, Albert Domingo, Ramon Ubasart, David Melgar i Xavier Pié. També comptarà amb la col·laboració de Guillem Anguera a l'acordió diatònic i del porter del Reus Deportiu d'Hoquei, Pedro Henriques, a la guitarra portuguesa.

Paraules clau: