Back to top

Famílies de l'Escola Mas Clariana de Cambrils reclamen mantenir dues línies de P3

L'Associació de Famílies d'Alumnes de l'Escola Mas Clariana estan lluitant perquè, per segon any consecutiu, no els eliminin una línia de P3, quedant-se amb només una classe per al pròxim curs

Aquest centre és el tercer de tot Cambrils que més sol·licituds rep cada any, ja que es tracta de l'única escola a tot Catalunya que treballa amb el mètode Amara Berri, un sistema creat als anys 70 al País Basc i que busca treballar amb els infants a través d'experiències. 

Conseqüències negatives per famílies i l'escola

Aquesta pèrdua no només comportarà que famílies que havien escollit la Mas Clariana com a opció per als seus fills es quedaran sense aquesta plaça, sinó que per al centre també té conseqüències negatives. L'AFA assegura que amb aquesta retallada, també perdran un professor i mig, a banda de recursos pedagògics i de monitoratge. 

Culpen a la norma de la zonificació perquè fan que s'ajustin a unes ràtios concretes. Com menys nens hi ha vivint a Vilafortuny, més disminueix la ràtio i menys línies es contemplen a les escoles. Les famílies asseguren que continuaran les reivindicacions fins a rebre una solució, tant a curt com a mitjà termini. 
 

Paraules clau:

Notícies relacionades