Back to top

El Fans del Seguici més multitudinari

Prop de 500 nens i nenes han participat en la 6a edició de la Trobada d’Elements Fets Per Tu que s'ha celebrat aquest diumenge a la tarda. La pluja ha obligat a reduir la cercavila, però no ha impedit que els xiquets gaudissin d'una Festa Major peculiar i plena de colors.
El Fans del Seguici més multitudinari

Prop de 500 nens i nenes s’han reunit aquest diumenge 22 de setembre a la plaça Mercadal de Reus en la 6a Trobada d’Elements del Seguici Fets Per Tu, organitzada per Canal Reus, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Reus.

Després de setmanes de treball i una bona dosi de creativitat per posar a punt les seves figures, tots els participants les han pogut exhibir pel centre de la ciutat. Abans de començar, però, han carregat les piles amb un tall de coca amb sucre, gentilesa del Forn Sistaré.

NO ET PERDIS LA GALERIA DE FOTOS (clica aquí)

La cercavila havia de passar pels carrer Major, de les Peixateries Velles, Absis, de l’Hospital, de la Presó, de les Galanes, el carrer de Santa Anna, la plaça de la Farinera i els carrer d'Aleus i metge Fortuny fins a tornar al Mercadal, però la pluja ha obligat a escurçar el recorregut. L’Aula de Sons ha amenitzat la cercavila.

Els petits protagonistes han mostrat les seves creacions plenes d’originalitat. Gegants, nanos, àligues, mulasses, balls del seguici i altres elements fets amb cartró, fusta, plàstic o tela. Un cop la pluja ha parat, els fans del seguici han retornat al Mercadal i han realitzat una ballada conjunta.

Fan

Seguiment a les xarxes socials

Amb l’etiqueta #fandelseguici, tots els participants d’aquesta curiosa cercavila, han pogut pujar les fotografies dels moments més especials i divertits d'aquest certamen. Enguany, la novetat ha estat la col·locació d'un fotocall especialment realitzat per a l'ocasió.

L'esdeveniment també s'ha pogut seguir en directe a través del Youtube de Canal Reus.

La Trobada d’Elements Fets per Tu és un dels esdeveniments més esperats per la canalla de la ciutat i, sobretot, per tots aquells xiquets que viuen i senten la Festa Major de la ciutat des de ben petits.

Notícies relacionades