Back to top

Felipe Castro: "Aquests moments els passen tots els equips"

El jugador xilè del Reus Deportiu Virginias treu importància al moment actual de l'equip. Considera que estan treballant bé durant la setmana i que les victòries arribaran.

La derrota contra el Deportivo Liceo va significar el quart partit consecutiu sense guanyar pel Reus Deportiu Virginias, o cosa equivalent, els de Jordi Garcia només han sumat dos dels últims dotze punts. També és veritat que el calendari, rebent el Barça i el Caldes i viatjant a Alcoi i La Corunya, tampoc era fàcil. El defensa xilè Felipe Castro va passar pel Cercle Central de Canal Reus i va treure rellevància a la situació actual de l'equip, assegurant que "són moments que passen tots els equips. L'any passat ens va tocar després de l'aturada per COVID-19, enguany ens ha tocat a l'inici". 

L'OK Lliga porta sis jornades, i en queden set per saber qui anirà a la Copa del Rei. Ara mateix el Reus és sisè, a tres punts de l'últim cap de sèrie i un punt per damunt del primer equip que es quedaria sense disputar el torneig del KO. Castro creu que "no ens hem de preocupar" per la classificació del Reus per la Copa. Pel que fa al play-off, el xilè considera que "si bé el sistema de competició és diferent, el Reus sempre ha d'estar a dalt. Continua sent el nostre objectiu". 

Dos partits i s'atura la lliga

El Reus té per davant dos partits clau abans de l'aturada per l'Europeu de seleccions que es disputarà el pròxim mes de novembre. Guanyar contra l'Alcobendas i el Noia canviaria completament la situació dels roigs-i-negres.

Paraules clau:

Notícies relacionades