Back to top

Felipe Castro: "El Reus no va forçar la meva sortida"

Una setmana després que el Reus Deportiu i Felipe Castro acordessin la rescissió del contracte del jugador xilè, Canal Reus ha parlat amb l'exjugador roig-i-negre.

Poques hores abans de tancar el mercat de fitxatges, el Reus va anunciar un darrer moviment que ningú contemplava: la rescissió del contracte de Felipe Castro. Minuts més tard, el Club Hoquei Palafrugell feia oficial la incorporació del jugador xilè que, d'aquesta manera, posava punt final a un any i mig defensant els colors roigs-i-negres.

En una entrevista a Canal Reus, Castro declara que la decisió de marxar va ser seva. "El Reus no va forçar la meva sortida. Jo vaig demanar sortir perquè no tenia minuts", assegura. El xilè no culpa a ningú per no tenir presència a la pista, sinó que diu que "segurament era culpa meva i no pas d'algú altre, ja que potser no estava al nivell".

En un any i mig al Palau d'Esports, Castro ha marcat 9 gols, tot i que en els darrers mesos va anar perdent protagonisme. Tot i això, el xilè valora positivament l'estada a Reus. "És un club que m'ha ajudat a créixer molt com a persona", rebla. El fins ara 55 del Reus destaca "tota la gent que he conegut".

Ambiciós amb el Palafrugell

Pel que fa al Palafrugell, Castro creu que pot ajudar a l'equip a intentar aspirar al play-off. "Tinc tota la intenció de venir a aportar i entrar al play-off, ja que hi ha un equipàs", assegura. El xilè desitja "canviar la dinàmica" del conjunt de Xevi Garcia, cuer de l'OK Lliga.

El calendari ha fet que Castro pugui debutar aquest diumenge, precisament, contra el Reus Deportiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades