Back to top

Fer apologia del territori amb la Festa Santa Teca

El Castell d'Escornalbou ha estat l'escenari de la festa Santa Teca. Durant tot el cap de setmana aquest monument ha acollit diverses propostes per tal de donar a conèixer productes de proximitat i defensar el territori en l'àmbit gastronòmic i cultural.
Fer apologia del territori amb la Festa Santa Teca

Fer un tast de vi o cervesa, gaudir de bona música o dinar en alguns dels restaurants instal·lats als voltants del Castell d'Escornalbou. Aquestes són algunes de les propostes que s'han pogut gaudir al bell mig d'aquest paratge amb motiu de la Festa Santa Teca. L'esdeveniment s'ha celebrat en aquest monument per cinquè any consecutiu amb la voluntat de posar en valor els productes de proximitat que promouen l'ecologisme i el territori.

Durant tot el cap de setmana prop de 2.000 persones han visitat aquest espai del Baix Camp que ha ofert activitats no només gastronòmiques, com projeccions, taules rodones, tallers o un mercat de productes ecològics i artesanals.

Aquesta festa gastronòmica i cultural va néixer ara fa 10 anys a Tarragona sota l'organització de l'Associació Santa Teca, una entitat que també du a terme altres activitats, com la recuperació de la festa de l'Embutada.

Paraules clau:

Notícies relacionades