Back to top

Fer classe al parc, una realitat

Fins a 7 centres educatius de Reus s'han sumat al projecte 'Parc Escola'. Aprofiten parcs pròxims als centres per dur-hi a terme activitats i, així, ampliar els espais.

Des d'aquesta setmana, tots els cursos de l'Escola Alberich i Casas, surten als parcs del voltant per fer classe. La iniciativa 'Parc Escola' arriba de la mà de la Xarxa d'Escoles Públiques de Reus. Els més petits avui han sortit per fer l'hora del pati. De fet, l'esbarjo s'ha allargat durant una hora i aquesta compta amb una estona per esmorzar i també una per a activitats.

El director de l'Escola Alberich i Casas, Francesc Xavier Torrell, explica que "som una escola gran amb 18 grups i ens troben en una zona que ens ofereix possibilitats diferents amb la canalla".

De fet, fins a 7 centres han sol•licitat poder sortir a parcs propers com el de l'1 d'octubre, el parc Claudi Tricaz, entre d'altres. Des de l'Ajuntament defensen que aquesta iniciativa ha de permetre donar lloc a alternatives pedagògiques. Tot i la situació sanitària, per als més petits, sortir al parc una vegada a la setmana, s'ha convertit en una de les seves activitats preferides.

Paraules clau:

Notícies relacionades