Back to top

Fer de Reus un referent del bàsquet català

Xavi Dorado, director tècnic del Ploms Salle Reus, va assegurar al Cercle Central que la ciutat de Reus s'ha d'erigir en "la ciutat del bàsquet del Camp de Tarragona".

Que Reus sigui reconeguda com la ciutat del bàsquet del Camp de Tarragona i, de retruc, un referent del bàsquet català. Aquest és l'objectiu en el qual es treballa des del Ploms Salle Reus a mitjà i llarg termini. És un repte a majúscul i ambiciós, però tal com assegura el director tècnic del club Xavi Dorado al Cercle Central, "Reus és i ha de ser una ciutat de bàsquet". 

Els dos primers equips del club, tant el masculí com el femení, són els referents de la ciutat i disputen la Primera Catalana. En ambdós casos parteixen amb el propòsit de lluitar per l'ascens a la Copa Catalunya. "Passar-s'ho bé jugant" serà una de les claus per assolir el repte, però Dorado també destaca que si "anem a poc a poc i amb bona lletra, estarem més a prop d'assolir la fita".

Una oportunitat perduda?

Tot plegat, tres anys després que Reus fos ciutat del bàsquet català. Un any que, més enllà de grans esdeveniments, no va suposar un impacte directe en els clubs esportius de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades