Back to top

Ferran Figuerola és reescollit com a president del Bravium Teatre

Figuerola i la seva junta directiva continuaran 4 anys més al capdavant de l'entitat, sent l'única candidatura presentada.

Ferran Figuerola ha tornat a ser reescollit com a president del Bravium Teatre pels pròxims 4 anys. Aquest dimecres al vespre, l'entitat teatral ha celebrat la seva assemblea general ordinària, i també una d'extraordinària, a l'Orfeó Reusenc, una reunió que havia de servir per renovar la seva junta directiva i també per posar al dia als socis i sòcies de les darreres novetats sobre el Centre Catòlic, l'emblemàtic edifici del carrer de la Presó que els va acollir durant 70 anys.

Així doncs, Figuerola i la seva junta directiva continuaran 4 anys més al capdavant de l'entitat, sent l'única candidatura presentada. De fet, Figuerola ha reconegut, després de 8 anys al capdavant i més de 25 a la junta de l'entitat, que ara mateix no pot deixar la presidència davant la situació d'"exili" de l'associació.

Fa pocs dies s'anunciava un nou entrebanc en les negociacions entre Ajuntament i Arquebisbat pel futur del Centre Catòlic, un futur que ara mateix continua en l'aire. Durant l'assemblea, de fet, els socis i sòcies de l'entitat han mostrat el seu malestar amb les noves condicions que exigeix l'Església per cedir l'espai.

Paraules clau:

Notícies relacionades