Back to top

Fes la teva "Vella Quaresma" a casa | RETALLABLE

Descarrega i imprimeix el retallable de la "Vella Quaresma"
vella quaresma retallable

Els escolars de la ciutat reprenen aquest divendres l'activitat de serrar setmanalment una cama a la Vella Quaresma, un programa promogut per les regidories de Cultura i Política Lingüística i Educació, pensat per tal de preservar i continuar les celebracions del calendari festiu tradicional.

La primera cama la serraran el regidor de Cultura i Política Lingüística i d'Educació, Daniel Recasens, acompanyat per la il·lustradora d'enguany de la Vella Quaresma, Clara Madurell. 

Crea la teva "Vella Quaresma

vella quaresmea

Descarrega AQUÍ el retallable de la Vella Qaresma

Cada divendres a les 10h

vella quarsesma

L'activitat està adreçada als xiquets i xiquetes de la ciutat i es repeteix cada divendres a  partir de les 10:00 h del matí a les Peixateries Velles. 

Aquest any, al voltant de 2.500 nens i nenes d’ escoles i llars d'infants se sumaran a la proposta festiva. Cal recordar que la darrera cama se serra el dimecres de la Setmana Santa, el dia 8 d'abril, a les 12:00 h, en un espectacle obert a tota la ciutadania. 

El “Carni”, protagonista

L'espectacle que es fa cada divendres de la Quaresma està protagonitzat per Xavi Picarols, que interpreta el personatge del “Carni”, el protagonista del Carnaval que no es resigna a la realitat que la festa s'ha acabat i que no tornarà fins l'any vinent.

La representació té la música, cançons i festa en directe cada setmana. Diferents membres d'entitats locals, artistes, representants de la cultura popular, de la música o del teatre, aniran tallant les cames a la Vella Quaresma que, durant tot el període, està penjada a les Peixateries Velles.

Paraules clau:

Notícies relacionades