Back to top

Festa socialista a Reus pels resultats del 10-N

El PSC de Reus ha celebrat aquest diumenge els resultats obtinguts en les passades eleccions Generals del 10N, la formació d'un govern progressista, i l'entrada al Congrés del segon diputat a Tarragona, la reusenca Sandra Guaita. La festa, amb diferents representants del Camp de Tarragona, ha comptat amb la complicitat de Reus En Comú Podem, que també han assistit a l'acte.
Festa PSC Reus

Unes 200 persones han assistit a la festa del PSC de Reus que ha tingut lloc al Centre Cultural Extremeny de la ciutat.

La trobada ha volgut ser un agraïment a totes les persones que van donar suport a la candidatura socialista en les eleccions del passat 10 de novembre, que han permès l'entrada al Congrés de la reusenca Sandra Guaita, i una celebració pel pacte de Govern liderat per Pedro Sánchez. Guaita s'ha endut un encàrrec del Partit, que  s'aprovin els pressupostos pel 2020 i que siguin bons pel territori, mentre que la socialista ha esperonat els assistents a treballar per defensar el projecte de progrés des del carrer. Malgrat tot, Guaita augura una legislatura complicada. D'altra banda, la socialista ha afegit que encara no ha decidit si deixarà el càrrec de regidora a l'Ajuntament de Reus, i que prendrà la decisió un cop estiguin aprovats els pressupostos a l'Estat que assegurin una legislatura llarga.

Reus En Comú Podem, presents a la festa socialista

Entre els presents, s'hi han vist els màxims representants de Reus En Comú Podem, que afirmen que han acceptat la invitació com a mostra "d'aquesta capacitat d'arribar a acords i consensos  favorables per Espanya, que és el que ara necessita el país, i de la  generositat entre els partits per assolir el que realment és important". Des de la formació s'ha reconegut que els pactes d'Esquerres que han permès formar Govern a l'Estat, són els que també voldrien per Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades