Back to top

El festival Accents anuncia una nova edició a la tardor

L'organització del certamen espera que la situació sanitària permeti la realització de les actuacions previstes seguint els protocols del sector cultural

Accents, el festival de música que se celebra durant la tardor a Reus i altres localitats del Camp de Tarragona ha anunciat una nova edició, malgrat la incertesa sobre com evolucionarà la pandèmia en els pròxims mesos. Els organitzadors del certamen esperen poder anunciar, en les setmanes vinents, els noms, les poblacions i els espais de les actuacions. 

Malgrat la incertesa, el que sí que se sap del cert és que els organitzadors, Empenta Cultural, seguiran en tot moment els protocols sanitaris vigents per garantir la seguretat de l'esdeveniment. 

Primeres pistes de la cartellera 

També es coneixen els primers artistes convidats de l'edició. El duet mallorquí Donallop serà l'encarregat d'encetar el cicle, amb un concert vermut d'aforament limitat que, com ja és tradició, serà als Jardins de la Casa Rull, el dissabte 3 d'octubre. Ho faran de la mà del seu disc, Crisàlide

pau vallvé tocarà al festival Accents

Un altre nom del cartell Accents 2020 és el de Pau Vallvé, que presentarà el seu nou projecte La vida és ara, un altre fruit artístic nascut en el confinament. El cantant actuarà el divendres 16 d'octubre a la Sala Santa Llúcia de Reus. 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades