Back to top

El Festival Accents arrenca amb dues noves seus

La vuitena edició del Festival arriba amb 24 actuacions a Reus i concerts a 6 subseus del Baix Camp i el Tarragonès.

El Festival Accents arriba enguany amb 24 concerts i sis subseus que se sumen a la ciutat de Reus, que acollirà la meitat de les actuacions. Botarell i El Morell, amb dos concerts a cada localitat, complementen la programació del festival que també es farà a Riudoms, Cambrils, la Selva del Camp i Mont-roig del Camp. Una edició que pretén recuperar la força d'abans de la pandèmia i donar una empenta a la cultura.

De l'1 d'octubre al 10 de desembre

Durant aquests dos mesos i mig es podran veure artistes com Maria Arnal i Marcel Bages, Xavi Sarrià, Albert Pla o Ginestà. El concert inaugural el protagonitzarà Ricky Gil & Biscuit als Jardins de la Casa Rull el divendres dia 1 d'octubre a dos quarts de nou del vespre, en una actuació on el component de Brighton 64 presentarà el seu primer disc en solitari cantat íntegrament en català, 'Infinites rutes invisibles'.

Programa complet i venda d'entrades

Des d'aquest mateix dilluns ja es poden adquirir les entrades, també les dels concerts vermuts que són gratuïts, però que cal reservar prèviament. Tots els espectacles estan a disposició del públic excepte les entrades per a les dues actuacions del Centre Cultural del Morell que sortiran el 24 d'octubre.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades