Back to top

El Festival Accents oferirà dos concerts a la Casa Navàs

Joan Colomo i el duet Horacio Fumero & Pedro Javier González actuaran en aquest edifici modernista de Reus els dies 9 i 30 d’octubre respectivament

El Festival Accents segueix confirmant el cartell i les novetats per l'edició 2021, que començarà el dia 1 d'octubre als Jardins de la Casa Rull amb el concert de Ricky Gil & Biscuit presentant el seu primer disc en català. Ara, la direcció de l'Accents ha confirmat que la Casa Navás, la joia modernista de la ciutat de Reus, serà la nova seu d'aquesta edició amb dos concerts singulars d'aforament limitat, que arriben gràcies al patrocini de la cooperativa Cadí, que s'ha volgut sumar al projecte.

En concret es tracta dels concerts de Joan Colomo, el dia 9 d'octubre a les 20.30h per presentar en solitari el seu darrer treball 'Disc trist', i l'actuació de l'històric duet de flamenc i jazz, Horacio Fumero i Pedro Javier González, el dia 30 d'octubre a les 20.30h en una actuació que al mateix temps forma part de la segona edició del cicle Som flamencs, dins l'Accents.

Programa complet i venda d'entrades

Per l'Accents, segons ha declarat el seu director artístic Isaac Albesa "és tot un repte poder realitzar 2 actuacions en aquesta nova edició en un edifici amb el valor simbòlic tan gran a la ciutat de Reus com és la Casa Navàs, de l'arquitecte Lluís Domènech i Montaner. Per aquest motiu, els artistes prepararan uns concerts singulars amb l'aforament limitat que tindrà lloc a la terrassa interior d'aquest edifici amb capacitat per a 60 persones".

Les entrades per l’actuació de Joan Colomo, al preu de 16 euros, es poden adquirir. Les entrades per l’actuació de Pedro Javier González i Horacio Fumero, al preu de 20 euros, ja es poden comprar. Tots dos concerts aniran acompanyats d’una degustació dels productes de Cadí, de la DO Catalunya i de Vermut Miró.

D'altra banda, l’Accents 2021 ja havia fet públiques les actuacions de Patricia Atzur, Queralt Lahoz, Pemi Rovirosa, Maria Arnal i Marcel Bagés, Joana Serrat, Ginestà, Albert Pla i Xavi Sarrià.

los aurora flamenc accents

Co producció amb l’Assocació de Concerts de Reus

Paral·lelament i amb la voluntat de col·laborar amb altres entitats de la ciutat, l’Accents i l’Associació de Concerts de Reus, que a partir de l’octubre celebrarà el seu centenari amb una temporada especial, han decidit tirar endavant un concert conjunt.

En aquesta ocasió serà el grup català de flamenco/fussió Los Aurora, una formació amb gran projecció internacional i que arribarà al Fortuny el dissabte 16 d’octubre a les 20.30h per presentar el seu nou espectacle, que també cal situar-lo dins el petit cicle Som flamencs. La voluntat de l’acord entre les dues entitats, Empenta Cultural, l’organitzadora de l’Accents, i l’Assocació de Concerts de Reus, és guanyar visibilitat i ampliar nous públics per les dues bandes amb aquest acord de col·laboració.

Paraules clau:

Notícies relacionades