Back to top

El Festival Arts omplirà Almoster d'espectacles i rialles

Coincidint amb la seva festa major petita, Almoster durà a terme la segona edició del festival Arts. Els dies 28 i 29 de setembre, el municipi acollirà una desena d'espectacles de companyies vingudes del territori.
El Festival Arts omplirà Almoster d'espectacles i rialles

Espectacles de circ, clown, música i teatre són les disciplines que formen el programa del Festival Arts. Els propers dies 28 i 29 de setembre, Almoster tornarà a acollir la segona edició d'aquest certamen que vol fusionar les representacions amb els actes de Sant Miquel i donar rellevància a la festa major del municipi.

Amb un programa d'actes més complet, el festival aposta per companyies del territori que oferiran espectacles variats i per a un públic majoritàriament familiar. Consolidar aquest certamen d'arts escèniques catalanes és l'objectiu de l'Ajuntament d'Almoster i de la companyia Improvisto's, grup que s'encarrega la direcció artística del festival.

Com a novetats d'enguany, el festival habilitarà una zona d'acampada i de caravanes per tal d'acollir els visitants de fora durant tot el cap de setmana i d'una àrea gastronòmica amb Foodtrucks on també hi haurà actes programats durant els migdies.

Pots descarregar el programa del festival aquí. 

Paraules clau:

Notícies relacionades