Back to top

El festival COS omple Reus de dansa i moviment

Espectacles de sala i de carrer s'han combinat en la programació del 24è Festival Internacional COS

Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Reus el Festival Cos, un esdeveniment cultural que ha programat vuit espectacles, la majoria d'ells gratuïts, a diferents espais de la ciutat. L'organització s'ha fixat en companyies del territori, i vol que aquest festival sigui un aparador de les arts en moviment.

Diferents propostes al voltant del moviment 

Trobaments fortuïts, inesperats, que et poden canviar la vida. Aquest és el fil argumental sobre què es construeix "Un viatge a París", un espectacle de dansa i moviment que succeeix en una estació de tren, on coincideixen una jove que ha d'agafar el tren per primera vegada i un home jubilat. L'escena s'ha reproduït en un escenari instal·lat a la plaça del Mercadal, enmig d'un públic que feia estona que s'esperava, i d'altres persones que s'hi han anat afegint sobre la marxa.

Mentre la companyia Expans'art ha portat al festival un espectacle de carrer, la basca Teatro Markeliñe ha representat al Bartrina "Crusoe", un muntatge que va néixer per ser de carrer, però que s'ha traslladat a sala.

Paraules clau:

Notícies relacionades