Back to top

El festival COS omplirà Reus de dansa i teatre

Es podrà gaudir d'una desena d'espectacles per a tots els públics concentrats en tres dies en diversos espais de la ciutat

Els teatres i carrers de Reus seran l'escenari aquest cap de setmana del COS, que enguany acollirà 9 espectacles. El festival internacional de dansa en moviment i teatre gestual tindrà lloc del 22 al 24 d'octubre i els diferents espectacles estaran repartits entre els teatres Bartrina i Fortuny, l'orfeó reusenc, la sala Santa Llúcia i la plaça d'Anton Borrell.

En aquesta edició del certamen la programació està destinada per a tots els públics i s'hi poden trobar des d'espectacles infantils com Trashhhh de la companyia Zero en conducta, premiada com a millor espectacle de carrer al Festival Internacional de Haif, fins a peces de dansa contemporània com es Home d'Akira Yoshida passant per una hora de constants estímuls plàstics, musicals, estètics amb l'espectacle Play de la companyia Aracaladanza.

Consulta la programació del festival

L'espectacle encarregat de donar el tret de sortida al festival serà HIPPOS de la companyia Zum-Zum i ho farà el divendres 22 d'octubre a les 18 hores a la plaça d'Anton Borrell.

festival cos

Simfonia de cossos 

L'edició d'enguany incorpora una obra de la mà de la coordinadora d'escoles de dansa autoritzades de Reus que ha volgut crear el seu propi espectacle mitjançant una successió de peces creades per les diferents escoles que s'integren per formar l'espectacle Simfonia de cossos que serà l'encarregada d'acomiadar el festival el diumenge 24 a les 19:30 al Teatre Bartrina amb reserva prèvia. 

Entrades

L'accés a la majoria d'espectacles és gratuït i en alguns casos es necessita reserva prèvia a través de la pàgina web del festival

Paraules clau:

Notícies relacionades