Back to top

El Festival COS torna un any més a les escoles reusenques

'Somniu Dansant' entra a les aules de les escoles d'educació especial una edició més per a portar moviment i dansa entre els alumnes

Carrers i teatres de Reus acullen aquest cap de setmana el Festival COS, amb una programació de més d'una desena d'espectacles de talent local i de proximitat els dies 20, 21 i 22 d'octubre. Abans, però, el COS ja està deixant rastre en algunes de les escoles de la ciutat. 

Un any més, les tres escoles d'educació especial de Reus (el Centre d'Educació Especial Alba, l'Escola Nostra Senyora del Mar i l'Escola Font del Lleó), es troben immerses en el taller 'SomNiu Dansant', que busca potenciar la mobilitat entre els seus alumnes a través de balls i exercicis. Els dos artistes encarregats del taller, Marc Jubete i Yaiza Coll, asseguren que "tothom pot expressar-se a través de la dansa" i que és "imprescindible per a viure i transmetre emocions" poder gaudir de moments amb moviment com aquests.

Consulta el programa sencer

Un altre taller que se celebra al llarg d'aquesta setmana és el titulat "Estima't en moviment". Alguns dels artistes participants són la companyia Clownic, Guillem Sanabra i Ovidi Álvarez, i Escoles de Dansa de la ciutat.

Paraules clau:

Notícies relacionades