Festival del CF Reddis en el seu debut a l'Estadi

Després de tres jornades jugant fora, el CF Reddis va poder estrenar-se a casa. I no ho podia fer de millor manera: triomf contundent (3-0) i amb una tribuna plena de gom a gom.

Victòria contundent, marcant tres gols i deixant la porteria a zero. Això pel que fa al vessant esportiu, pel que fa a la part social, la tribuna de l'Estadi Municipal estava plena de gom a gom per veure el debut del Reddis a l'Estadi. Millor estrena impossible.

L'equip dirigit per Marc Carrasco va mostrar la seva superioritat des del primer minut del partit, gaudint de diverses ocasions clares de gol que salvava el porter visitant. Al minut 12, el Cholo va fer la primera diana local, amb un gol que va entrar per l'escaire dret de la porteria. El Reddis va continuar amb l'atac i gol constant, i fins i tot va veure com li anul·laven un gol a Erik per fora de joc.

A la represa, els roigs-i-negres van continuar collant el rival, i al minut 61 Hugo Moreno va fer el segon a la sortida d'un córner. Amb el partit sentenciat, els locals van mostrar la seva superioritat anotant un nou gol que seria anul·lat per fora de joc. Al minut 75, Riki va fer el definitiu tres a zero.

Amb aquesta victòria el Club de Futbol Reddis continua invicte, coliderant el subgrup de la Segona Catalana amb 10 punts.