Back to top

El festival Mediterranea, el 3 de setembre al Morell

Es tracta de l’esdeveniment que reuneix un major nombre de gèneres musicals de tot el territori

Mediterranea és un festival musical amb set anys de trajectòria que s'ha celebrat sempre durant el mes d'agost a Roses, a la Costa Brava. Ara, i després de cinc edicions, l’esdeveniment fa un pas més i amplia la seva celebració a localitzacions diferents: Roses, Lleida i el Morell. D’aquesta manera, vol portar el seu concepte a gran part de Catalunya, i els prop de 5.000 assistents d’una única edició es multipliquen aquest estiu. 

Així, la Granja dels Frares rebrà aquesta proposta el pròxim 3 de setembre, amb un muntatge amb quatre escenaris i un cartell pel qual ja estan confirmats noms com El Morad —un dels rapers amb més èxit del moment—, Danny Romero, Javi Level —un dels artistes Remember més populars, estrenant la seva primera festa 12 h—, Vidaloca i Lexlay —dos dels artistes més populars de l’escena catalana— i diversos artistes de la reconeguda marca d’oci nocturn Sunlife.

Valoracions de la iniciativa

“Durant molts anys hem col·laborat amb un festival de gran format com és el Pintor Rock, i des de sempre el Morell ha estat un municipi compromès amb la música i la cultura”, exposa l’alcalde, Eloi Calbet, “és per això que ara ens unim a aquesta iniciativa que ens sembla molt atractiva i que estem segurs que comportarà un bon retorn per al nostre municipi”.

“Estem molt il·lusionats per l’expansió que estem fent del Mediterranea. Després de dos anys de pandèmia, que van truncar el creixement exponencial que estava tenint el festival, no només tornem amb força, sinó que, a més, portem el festival a dues noves localitzacions”, reconeix Narcís Castellà, organitzador del festival. “Això és senyal que s’estan fent bé les coses, amb un equip que estem treballant de valent per fer-ho possible i amb un públic que respon”, afegeix. “Acostar la música i la cultura a noves localitats i nous públics és el que ens mou”, acaba.

El concepte de Mediterranea parteix del desig d'unir diversos col·lectius a través de la música i, de fet, és el festival que acull un major nombre de gèneres musicals de tot el territori

Paraules clau:

Notícies relacionades