Back to top

El festival de música Garbinada Pop de Falset avança els primers noms de l’edició 2022

El festival ha posat a la venda l'abonament de Nadal, una oferta especial de 30 euros pels 4 concerts de pagament que tindran lloc a les piscines de Falset

La segona edició del Garbinada Pop de Falset ha anunciat els 2 primers artistes i les dates de l’edició 2022 i també una promoció de llançament de l’abonament del festival amb una oferta especial de 30 euros per 4 concerts. A més, també s’han posat a la venda les entrades individuals per aquests dos concerts que ja s’han confirmat: Joana Serrat i el Petit de Cal Eril, el 30 de juliol i el 14 d’agost, respectivament.

Del 23 de juliol al 14 d’agost les piscines municipals de Falset acolliran les actuacions de 5 formacions de primera fila de la música pop dels Països Catalans. L’organització, l’empresa Plujafina Cultura, ha confirmat els dos primers noms d’un cartell que serà molt més ambiciós que la primera edició, ja que, a més a més dels concerts de les Piscines Municipals, hi haurà l’actuació d’un cap de cartell encara per confirmar pel 13 d’agost, coincidint amb la Festa Major, però que estarà fora de la promoció de llançament.

Abonaments a la venda 

En concret, s’ha conegut el concert del dissabte 30 de juliol, l’osonenca Joana Serrat presentant amb la banda al complet el disc "Hardcore from the heart"  i també el concert de clausura del Garbinada Pop, el 14 d’agost a les 21 h amb el Petit de Cal Eril i el seu nou disc "N.S.C.A.L.H.". 

L’abonament de Nadal ja està a la venda al preu de 30 euros en aquest enllaç. Aquesta promoció inclou l’entrada als 4 concerts de pagament de les Piscines Municipals amb un descompte promocional del 30% del preu a taquilla. El concert del 13 d’agost estarà fora de l’abonament nadalenc.

Joana Serrat presenta "Hardcore From The Heart"

El concert tindrà lloc a les Piscines Municipals de Falset el dia 30 de juliol a les  21 hEntrades 12 euros (anticipada) / 15 taquilles. 

La cantautora catalana Joana Serrat presentarà a Falset "Hardcore From The Heart", el cinquè àlbum de la seva flamant discografia. Serrat se serveix del llibre de la sexòloga Annie Sprinkles -del mateix títol-, per a dur a terme un viatge introspectiu que, a través de les seves lletres i música, confronten a l'osonenca davant d'un reflex de sí mateixa, davant d'una imatge conformada de clarobscurs. Amb aquest disc, Serrat s’ha situat entre els millors discos editats a l’Estat espanyol del 2021 amb la participació en alguns dels millors festivals de Catalunya i de l’Estat i també amb diverses sortides internacionals.

"Hardcore From The Heart" és un viatge emocional que parteix de la pèrdua i desemboca en l'acceptació. La temàtica del treball és la presa de consciència sobre la dificultat d'abastar un ideal de vida, de l'abisme del desequilibri creat entre la vida existent i la vida idealitzada. El dol que se'n desprèn és una emoció latent que trobem al llarg de tot el disc i és, alhora, el motor principal d'aquesta recerca davant la realitat que s'imposa. Joana Serrat estarà acompanyada a Falset de Toni Serrat (bateria), Ruben Alcázar (baix), Miguel Kersley (pedal steel), Bernat Sanchez (guitarra elèctrica i teclats) i Vidal Soler (guitarra).

El Petit de Cal Eril presenta "N.S.C.A.L.H."

el petit de cal eril

L'actuació també tindrà lloc a les Piscines Municipals de Falset, en aquesta ocasió el 14 d'agost a les  21 h. Entrades 12 euros (anticipada) / 15 taquilles. 

El Petit de Cal Eril s’ha consolidat com un nom clau de l’escena musical de l’última dècada. Amb un discurs únic i poc complaent ha aconseguit fidelitzar i guanyar nou públic en cada disc. Sempre en una recerca constant de canvi, sense importar-li les conseqüències, filant així un discurs propi i intransferible. Ara presenta el seu vuitè disc: “N.S.C.A.L.H.”, sigles que amaguen la frase “No Sabràs Com Acabarà La Història”.

En els darrers cinc anys, l’activitat d’El Petit de Cal Eril es podria resumir en un no parar, en un sempre endavant. Ha encadenat tres discos màgics: “La força” (2016), “△“ (2018) i “Energia fosca” (2019). El so característic de la banda s’obre a nous horitzons per eixamplar-los cap a angles inesperats. Línies de baix addictives, riffs de sintes voladors, melodies de veus espacials... I és que, més que no pas un grup, El Petit de Cal Eril és una germandat còsmica. Joan Pons (veu i guitarra L), Jordi Matas (guitarra R, teclats i mescles de l'àlbum), Dani Comas (baix), Ildefons Alonso (bateria) i Artur Tort (teclats) han sabut envoltar-se de personatges que consoliden aquesta aliança i la projecten als escenaris en una gira imprevisible.

El disc ha estat enregistrat i produït entre tots a Casafont, un estudi de muntanya al Solsonès, i masteritzat a Brooklyn per Joe Laporta. En directe, es materialitzarà en un nou espectacle que comptarà amb una instal·lació de l’artista lumínic David Giribet (Calidos360 i Hexxadom) i Albert Carreras (Nouled Studio), també responsables del memorable espectacle "La llum de totes les coses" estrenat el Grec 2019.

Paraules clau:

Notícies relacionades