Back to top

El Festival Mussart compleix 10 anys

Vilaplana i l'actor Enric Majó han estat els encarregats de donar el tret de sortida al certamen de música i poesia, un referent cultural al territori.
mussart 2018

L'entorn privilegiat de l'antic poble de La Mussara tornarà a ser un any més, l'escenari predominant del festival Mussart. La música, la poesia i el teatre tornaran a ser les protagonistes d'aquest festival, que any rere any ha comptat amb noms propis del panorama cultural català.

La Mussara és un espai únic que ha permès crear un ambient especial entre els artistes i el públic. L'actor Enric Majó, explica que "La Mussara té un clima especial, i és un ambient fantàstic on la poesia és molt ben rebuda". En la mateixa línia ho afirma el cantant reusenc, Joan Masdéu: "és un lloc màgic, enigmàtic, i és un espai on la poesia crea un clima que agafa una altra volada".

La desena edició del festival pretén marcar un punt d'inflexió i seguir refermant aquesta cita anual amb la cultura com un referent al territori. L'any passat, es va comptar amb més de 1.200 assistents, una xifra des de l'organització posen com exemple per mostrar el creixement que ha tingut aquest certamen. Francesc Cerro, director artístic del Mussart, afegeix que "un festival com aquest no està situat a Barcelona o Girona, i pot tenir la rebuda que té entre públic i crítica. Hem anat creixent, i des de les 200 persones que teníem fins a gairebé a les 1.500 que tenim ara, és per estar orgullosos".

El centre de Vilaplana ha estat l'escenari de donar el tret de sortida, amb l'actor Enric Majó i la cantant vallenca Maria Jacobs. El proper cap de setmana, però, es trasllada fins els peus de la Mussara. La jornada començarà amb la música de Joan Masdéu, i tindrà com a punt àlgid el recital poètic a càrrec dels actors Joan Carreras i Montse Guallar. El sopar popular i el tortosí Albino Tena clouran aquesta nova edició del Mussart.

Subscriu-te a la newsletter diària

PolÌtica de privacitat de dades

Paraules clau:

Notícies relacionades