Festival ofensiu

Els de Jordi Garcia s'imposen amb solvència davant del Vilafranca (6-0), i encararan la darrera jornada abans de l'aturada pel Mundial com a segons de l'OK Lliga.

Una victòria del Reus col·locava els roigs-i-negres com a segons de la classificació. I els de Jordi Garcia no han volgut desaprofitar l'oportunitat. L'inici del partit no ha comptat amb grans ocasions per cap dels dos equips, amb dues jugades per darrere de la porteria de Sergi Aragonès i Marc Julià com a més destacades.

Al minut 15, David Gelmà ha provocat una blava que ha obert la llauna en el marcador. L'olotí Marc Julià ha fet el primer des de la falta directa (1-0). Segons més tard el 96 roig-i-negre ha desviat un xut des del mig del camp d'Aragonès per ampliar les distàncies (2-0), i el mateix Aragonès ha deixat el partit encarrilat des del punt de penal (3-0). Tres gols en 140 segons aproximaven la victòria al Reus.

Sentencia a la represa

A la segona part el Reus ha continuat amb la mateixa dinàmica: sent agressius en defensa, recuperant boles i aprofitant les oportunitats de gol. Diego Rojas ha fet el quart després que la bola s'esmunyís per sota del cos del porter reusenc del Vilafranca Pol Ferrer (4-0), Aragonès a boca de canó ha fet la maneta (5-0) i Julià ha sentenciat amb una falta directa de manual (6-0). En un partit sense complicacions, Càndid Ballart ha estat immaculat en les poques opcions visitants.

Amb la derrota del Liceo contra el Noia, els de Jordi Garcia escalen fins a la segona plaça de la classificació. Una posició que defensaran diumenge vinent a La Corunya (12 h), en el darrer partit previ a l'aturada pels World Skate Games.