Back to top

El Festival Pròleg celebra una jornada plena de cultura a Cambrils

El vespre musical amb Pau Vallvé, Pau Lobo i PD Patu va exhaurir les entrades.

Un taller de feminitats i masculinitats, una exposició d'artistes locals, contes familiars, ioga i, fins i tot, cosmètica natural. Aquest era l'ambient que es respirava aquest dissabte al Parc del Pinaret de Cambrils, en la celebració de la 2a edició del Festival Pròleg. Es tracta d'un esdeveniment que al llarg del dia va oferir tres àrees d'oci participatiu diferents: música i concerts, tallers familiars i una fira d'exposició d'artistes i emprenedors locals. 

Activitats per a tots els públics que van tenir una bona rebuda entre els cambrilencs. I és que, tot i la necessitat de reserva prèvia d'entrades per als tallers i concerts, un bon grapat de famílies van acostar-se a tastar les activitats de tarda, i el concert de la nit, a càrrec de Pau Vallvé, Pau Lobo i PD Patu, va exhaurir les localitats. 

ioga pròleg Cambrils

Aquesta iniciativa sorgeix l'any 2019 de la mà d'un grup de joves de l'Agrupació d'Escoltes i Guies Gent de Mar. Ara, després de dues edicions del Festival Pròleg i dues d'El Vespre, un format més reduït, des de l'organització asseguren que els agradaria continuar programant activitats d'oci participatiu a Cambrils.

Paraules clau:

Notícies relacionades