Back to top

El Festival Pròleg omplirà Cambrils d'espectacles, tallers i concerts

Aquest any, el Festival Pròleg estrena una nova ubicació i s'instal·larà al parc del Pescador

El Festival Pròleg enceta la programació de la Festa Major de la Mare de Déu del Camí de Cambrils d’enguany. La jornada cultural, musical i artística torna aquest divendres 25 d'agost en una nova ubicació, el parc del Pescador. La tercera edició de gran format del festival comptarà amb una àmplia proposta d'activitats, espectacles i concerts dirigida a assistents de totes les edats i repartida en tres espais: l'Escenari Dia, l'Escenari Nit i l'Espai Sound.

Consulta tota la programació 

El Festival Pròleg obrirà portes a les 18 h. A partir d'aquesta hora, i fins a les 22 h, es podrà gaudir de la Fira d'Artistes, que constarà de 10 estands d'artistes i expositores del territori, que exposaran els seus productes i mostraran els seus projectes. Moltes d'elles ja han participat en anteriors edicions del Pròleg, però també hi ha noves propostes i incorporacions.

La música estarà present en tot moment al Festival Pròleg. L'Espai Sound s'inaugurarà a les 18.45 h amb un Sound System que anirà a càrrec de The Morning Sounds, des de Cambrils, i Ilertical, des de Tivissa. També faran rodar els vinils entre concerts i seran els encarregats de cloure el festival, punxant de 1.30 a 3 h.

A més, el parc del Pescador també comptarà amb dues food trucks: La Pintxoneta i Comiendo Lechuga, amb opcions veganes i vegetarianes. Estaran situades a la zona de restauració, on es podrà descansar i seure mentre es gaudeix de la programació del Festival Pròleg.

Paraules clau:

Notícies relacionades