Back to top

El Festival Proscrits manté en peu la seva segona edició

El Festival de Cultura Crítica de L'Aleixar compta amb tres espectacles i està programat pel 5 de setembre

Arriba la segona edició del Festival Proscrits, el festival de cultura crítica de L'Aleixar. Malgrat els rebrots, Proscrits resisteix amb la data, l'aforament i els espectacles previstos. 

Rosa Andreu, Toni Albà i Willy Toledo: protagonistes de la segona edició del Festival Proscrits 

El cartell del festival de cultura crítica està format per l'actriu Rosa Andreu, l'humorista Toni Albà i l'activista polític Willy Toledo. Amb l'objectiu de fer reflexionar als assistents, els espectacles tractaran temes socials com la memòria històrica, la monarquia o la llibertat d'expressió.

La novetat d'aquesta edició és que hi ha un canvi en el format i no seran només espectacles, sinó que en el cas de Willy Toledo es tractarà d'una entrevista-debat amb la participació del públic. 

Els diners recaptats aniran en benefici de la ONG 'Pallassos sense fronteres'

Gilbert Trillas, un dels organitzadors del Festival Proscrits
Gilbert Trillas, un dels organitzadors del Festival Proscrits

Per garantir les mesures de seguretat hi haurà un control de temperatura a l'accés i gels hidroalcohòlics per tot el recinte, a més de l'obligatorietat de la mascareta. Segons els organitzadors, a l'hora d'accedir hi haurà un voluntari que acompanyarà els assistents al seu lloc i garantirà que entre els grups hi hagi la distància de seguretat necessària. 

Es posaran a la venda 300 entrades, número inferior al 50% d'aforament, per un preu de 30€. Els diners recaptats pel Festival Proscrits aniran en benefici de la ONG Pallassos sense fronteres.El Festival tindrà lloc el dissabte 5 de setembre a les 20h del vespre a la Torre dels Valents (L'Aleixar).

 

Paraules clau:

Notícies relacionades