Back to top

El festival Psicurt, en marxa

Fins al proper 8 d'octubre es projectaran en total 27 curtmetratges amb la salut mental com a principal temàtica. Més enllà del cinema, el Psicurt també ha organitzat activitats paral·leles per combatre l'estigma de la salut mental sobretot entre els joves.

El dol, la pèrdua o el suïcidi. Són algunes de les temàtiques que es tractaran al Festival Psicurt d'enguany. La vuitena edició del certamen arriba amb 27 projeccions de curtmetratges de gènere de ficció o animació, però que tenen una premissa en comú; parlar de la salut mental en qualsevol dels seus vessants. El Teatre Bartrina ha estat, un any més, l'escenari de les projeccions de Reus que han arrancat amb el llargmetratge 'Sinjar', de la directora tarragonina Anna Maria Bofarull. De fet, és la primera vegada que es pot veure un llargmetratge en català al festival Psicurt.

El Festival Psicurt, però va més enllà del cinema com a eina per tractar la salut mental. Diverses activitats paral·leles també formen part de la seva programació, com l'obra de teatre 'No m'oblideu mai' que va tenir lloc aquest dimecres amb un posterior col·loqui.

El Psicurt s'allargarà fins al proper 8 d'octubre amb projeccions tant al Teatre Bartrina com a l'Antiga Audiència de Tarragona.

Paraules clau:

Notícies relacionades