Back to top

El Festival Ràbia proposa creativitat davant el confinament

Aprofitant aquesta desacceleració social, els organitzadors del certamen han preparat un repte per totes aquelles persones que tinguin una idea, sentit de l’humor i molta ràbia.
ràbia

La creativitat no està renyida amb el confinament. I els organitzadors del Festival Ràbia ho volen demostrar.

Aprofitant els dies en què les administracions demanen a la població estar-se a casa per evitar la propagació del Covid-19, han engegat una campanya en què volen despertar la imaginació i adormir l’avorriment d’aquells que s’han de quedar a casa, la gran majoria de la ciutadania.

Per això, demanen que pengin les seves històries de ràbia i confinament ja sigui a la plataforma de Facebook o bé Instagram, a través d’una story. De requisits, n’hi ha pocs: que el vídeo duri quinze segons, que mostri la ràbia quotidiana d’estar confinat i seguir i etiquetar al Festival Ràbia, a més d’utilitzar l’etiqueta #RàbiaFestival. En joc, uns premis que aposten per un sector que està patint durament les mesures per evitar el contagi del virus, una subscripció anual a Filmin i com a segon premi, alcohol desifectant i un rotllo de paper higiènic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ràbia Festival (@rabiafestival) on

Un repte que durarà tot el confinament

Una manera distesa en què l’organització del certamen busca donar sortida a les hores de confinament, que de moment, ha trobat una bona resposta en les primeres hores de vida d’aquest projecte virtual. En un inici, s’ha plantejat la campanya fins que s’acabi aquest confinament, que s’espera per d’aquí menys de quinze dies. Ara bé, si es prorroga, la iniciativa també s’allargarà. Seran els membres de l’organització qui actuïn de jurat i decideixin qui s’emporta el primer i segon premi. Uns reconeixements però, que no podran ser entregats fins que el confinament s’acabi.

Tot a punt per la tercera edició

D’aquesta original manera, el Festival Ràbia escalfa motors per la seva tercera edició, que enguany, augura ser més espectacular que les dues anteriors. Encara queden uns mesos pel certamen de curts audiovisuals de Cambrils, com a mínim, caldrà esperar fins al juny… sempre que el coronavirus ho permeti.

 

Paraules clau:

Notícies relacionades