Back to top

Fi d'ocupacions problemàtiques al barri del Carme

L'Associació de Veïns L'Harmonia del Carme celebra que la seva iniciativa per rehabilitar edificis antics del barri estigui tenint bons resultats.

L'Associació de Veïns l'Harmonia del Carme ja fa un parell d'anys que ha impulsat una iniciativa per a fer de nex d'unió entre particulars o propietaris de cases i constructors o promotors per tal d'arreglar pisos vells o fer obra nova i així revitalitzar el barri. L'ajuda consisteix, bàsicament, en facilitar els tràmits per papers i permisos.

190 famílies noves al barri

Des de llavors, al barri s'han reformat una setantena de pisos, els quals han permès que 190 famílies hagin pogut anar a viure al barri. De fet, del que més orgullosos estan és que amb la reforma de tots aquests pisos s'estan erradicant els habitacles antics que eren un focus d'ocupacions problemàtiques.

A l'espera que més edificis del barri rebin aquesta millora arquitectònica, els veïns estan reclamant ja la millora d'alguns dels carrers per a anivellar-los i eliminar voreres, alhora que també esperen el nou CAP de Sant Pere a l'actual pàrquing del carrer Sant Bernet.

Paraules clau:

Notícies relacionades