Back to top

El FICVI es consolida convertint-se en preseleccionador dels Goya

El festival de curtmetratges de Vila-seca ha seleccionat 46 obres tant de ficció com d'animació.

Vila-Seca s'omplirà del millor cinema amb una nova edició del Festival FICVI. Del 16 al 24 d'octubre es projectaran un total de 46 curtmetratges de ficció o animació tant nacionals com internacionals.

Enguany el festival ha rebut en total 1.215 pel·lícules, més de 300 més que l'any passat, tota una fita assolida que confirma la consolidació d'aquest festival de Vila-seca. Durant nou dies doncs, el municipi s'omplirà d'obres cinematogràfiques, tant de ficció com d'animació i vingudes d'arreu del món.  De fet, el curt guanyador a la categoria de Millor curtmetratge Estatal de Ficció podrà presentar la seva candidatura a la preselecció en la següent edició dels Premis Goya, donat que el FICVI enguany serà preseleccionador d'aquests guardons de l'Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España.

Cuina de Cine FICVI

Cuina de Cine

Durant el certamen es podrà degustar la Cuina de Cinema, una oferta gastronòmica on 14 restauradors de Vila-seca i la Pineda elaboraran plats inspirats en les pel·lícules seleccionades.

Paraules clau:

Notícies relacionades