Back to top

El FIMC conclou amb gairebé un 80% d'ocupació total

El Parc del Pinaret ha aplegat a més de 18.800 assistents durant les 10 nits d'espectacles.

Pel Parc del Pinaret han passat 18.807 persones, amb una ocupació final total del 79%, en els darrers 10 dies. En paraules de l’alcalde de Cambrils, Oliver Klein, l’organització del Festival Internacional de Música de Cambrils ha treballat amb "professionalitat i rigor" per assegurar una bona experiència al públic assistent.

El festival ha ajudat a donar a conèixer el treball de grups i artistes emergents locals, com ara Nobak, Paula Fittz & Boris B, La Tortuga que nunca tuve i DJ Ricky.

De cara a l’any vinent, des de l’organització, contents pels resultats obtinguts, asseguren que es mantindrà el format de 10 nits consecutives d’actuacions i concerts. Durant la primera setmana de febrer de l’any vinent s'espera que es pugui anunciar el cartell de la 48a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils.

Darreres actuacions: Mag Lari, Els Pets i Nathy Peluso

Nathy Peluso va ser l’encarregada de tancar el cartell de la 47a edició del Festival Internacional de Música de Cambrils. L’artista va engegar l’espectacle amb cançons com ara 'Celebré' o 'Buenos Aires', i no hi van faltar altres com 'Bussiness Woman', la versió que fa de 'Vivir así es morir de amor' de Camilo Sesto o les col·laboracions que té la cantant amb C. Tangana, 'Ateo', i amb el productor argentí Bizarrap.

Abans de viure’s l’última nit de concerts, pel parc del Pinaret va passar també la música del grup de rock i pop rock català Els Pets, el passat dissabte, i la màgia del Mag Lari, divendres, el qual va aplegar a un públic familiar en una nit solidària, ja que una part de la recaptació de les entrades es destinen a l’AFANOC. Aquesta va ser l’única jornada en què la pluja hi va aparèixer, però es va poder desenvolupar amb normalitat.

Paraules clau:

Notícies relacionades