Back to top

Finalitza la primera fase del pla estratègic de Reus: La diagnosi

L'Ajuntament organitza amb vista el 12 de novembre una jornada amb representants de diverses ciutats per compartir experiències vinculades a la planificació territorial i ciutadana.

Aquesta setmana s'acaben les reunions del fòrum ciutadà, format per 200 persones i organitzat en taules sectorials. Com a mínim s'acaben aquelles que conformen la primera fase del pla estratègic, que busca identificar les necessitats de la ciutat i preparar el terreny per a les següents fases, quan s'haurà de definir on actuar i amb què fer-ho. 

Segons la vicealcaldessa de Reus, Noemí Llauradó, en els pròxims dies es redactaran els informes pertinents que posaran sobre paper les reflexions al voltant de l'estat actual de la ciutat i el seu entorn i les possibilitats que hi ha de creixement i millora. Diu Llauradó que "l'entorn i la dinamització de la cultura i el turisme responsable" són alguns dels temes que s'han tractat de forma transversal. 

Una jornada per escoltar exemples de planificació

Abans d'iniciar la segona fase del pla estratègic, Reus organitzarà una jornada de treball amb integrants de diverses ciutats on s'ha treballat la planificació territorial. Entre altres, hi participaran representants de Donosti, Pontevedra o l'àrea metropolitana de Barcelona. Serà el dia 12 de novembre i l'acte està obert a tothom. 

Jornada pla estratègic

Paraules clau:

Notícies relacionades