Back to top

Finalitza la Setmana dels Arxius 2021

L'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp han organitzat diversos actes per posar en valor el paper dels arxius

L'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp finalitzen els actes de celebració de la Setmana dels Arxius, unes jornades que volen posar en valor el paper dels arxius per a la conservació del patrimoni.

El darrer acte tindrà lloc avui, 11 de juny a les 6 de la tarda, que consistirà en una xarrada sobre la restauració de pergamins antics. Tot seguit, es posarà el punt final a la setmana dels arxius amb un taller d'elaboració de segells propis amb cera o estampats.

Durant tota aquesta setmana, l'Arxiu Municipal de Reus i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp han organitzat visites guiades, conferències i tallers que han servit per posar en valor el paper dels arxius. La regidora de Participació, Bon Govern i Serveis Generals de l'Ajuntament de Reus, Montserrat Flores, ha valorat positivament l'afluència de públic, fins i tot arribant a omplir l'aforament màxim. "Ens alegrem que, amb les condicions necessàries, la ciutadania recuperi les ganes de participar en actes públics", ha destacat Flores.

Paraules clau:

Notícies relacionades