Back to top

Finalitza l'arranjament de dos trams del barranc de l'Escorial

L'Ajuntament de Reus ha finalitzat la urbanització de dos trams de l'antic barranc de l'Escorial, els compresos entre els carrers de Puertollano i Teide. El consistori s'ha compromès a urbanitzar, en dos anys, un tercer tram d'aquest espai del barri Montserrat.
L'arranjament de les dues rambletes del barri Montserrat ha costat 63.000 euros.

Després de gairebé vuit mesos de treballs, l'Ajuntament de Reus ha enllestit la urbanització de dos trams de l'antic barranc de l'Escorial, situat al barri Montserrat. Sota un cost de 63.000 euros han pavimentat els passatges compresos entre els carrers Puertollano i Teide, així com han instal·lat l'enllumenat públic i han plantat arbrat al llarg del vial. L'alcalde ja s'ha compromès a urbanitzar un tercer tram.

L'alcalde de Reus, Carles Pellicer assegura que 'ja hem començat el projecte per fer la tercera Rambleta, la darrera. Creiem que amb un parell d'anys la podem tenir feta'. Els treballs també han habilitat una petita zona de lleure al final d'aquestes Rambletes.  Els veïns estan satisfets amb els arranjaments tot i que lamenten que fa més de quaranta anys que esperaven la millora dels espais. El president Associació Veïns Barri Montserrat, Domingo Martínez, destaca que 'la problemàtica era que això estava molt brut, amb defecacions de gossos i deixalles a tot arreu'. Des de l'Ajuntament calculen que el cost d'arranjar una tercera Rambleta serà més elevat. De moment, però, encara no han definit el pressupost necessari.

Paraules clau:

Notícies relacionades