Back to top

Finalitzen les obres de la rotonda de Mas Carpa

Les obres van començar a principis de setembre amb una durada prevista de cinc mesos, però aquest cap de setmana ja s'ha obert la circulació als vehicles. Ara només cal acabar de col·locar la senyalització corresponent.

Els dos carrils d'anada i els dos de tornada de l'Avinguda Tarragona s'han convertit en una rotonda amb la voluntat de distribuir millor l'entrada a la urbanització, reduir la velocitat dels vehicles per l'Avinguda Tarragona i ordenar l'entrada a la ciutat. Unes obres que van començar al mes de setembre amb una durada prevista de cinc mesos, però que han estat molt més ràpides del previst.

Tot i que l'afectació als vehicles ha estat mínima, i en gairebé totes les fases hi ha hagut circulació alterna, mantenint un carril per sentit que ha garantit el pas durant les obres per afectar el menys possible, aquest cap de setmana s'ha obert el pas per la rotonda.

Cal ultimar detalls

Ara només cal ultimar alguns detalls com la senyalització horitzontal i vertical, elements decoratius i reforçar la il·luminació. Així doncs, l'avinguda Tarragona passa del format de via interurbana a urbana, comptarà amb un carril bici i vorera i generarà diverses zones verdes. A més, per tal d'integrar l'avinguda totalment a la ciutat també es reforçarà la il·luminació i se suavitzarà la mitjanera. Es tracta d'unes obres que fa més d'una dècada que els veïns reclamen, però no ha estat fins ara quan l'Ajuntament ho ha vist viable.

Paraules clau:

Notícies relacionades