Back to top

Finalment les Borges del Camp tindrà Carnaval

La disminució de les mesures de la Covid-19 permetrà celebrar el carnaval de les Borges del Camp

L'Ajuntament de les Borges del Camp, que en un primer moment i atesa la gravetat de la situació havia descartat la celebració del Carnaval, ara modifica aquesta resolució i convida tothom a viure, gaudir i participar del Carnaval que celebrarem el proper dissabte 5 març.

El notable descens de casos de Covid-19 i la disminució de tota mena de restriccions ordenades pel Govern i les autoritats sanitàries han obert la porta a la recuperació de la normalitat.

Per facilitar que tothom hi pugui participar i per afavorir que en poc temps tot pugui estar a punt, asseguren que el seu Carnaval serà diferent i enguany el celebraran concentrant tota la festa a la pista del Centre Cultural Marinada. Un grup infantil i per a totes les edats, coca i xocolata, guerra de confeti i música, molta música, conformen el programa de la festa on se celebrarà, principalment, que la Covid-19 cada dia és més lluny i que poc a poc anem tornant a la normalitat.

carnaval borges del camp 2022

L'Ajuntament de les Borges del Camp convida a tothom a agafar tot allò que tingueu a mà: roba tronada, barrets, bigotis i perruques postisses, ulleres grosses, sabatots...feu un poti poti, disfresseu-vos i tots junts fem Carnaval. A l'aire lliure, amb alegria i ganes de festa.

Paraules clau:

Notícies relacionades