Back to top

La Fira instal·la una exposició amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

La Fira Centre Comercial també anima als visitants a realitzar donacions per als projectes de recerca de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

"El rosa és més que un color" arriba a la Fira Centre Comercial amb motiu de la celebració del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que se celebra cada 19 d'octubre. Una exposició amb la qual es pretén sensibilitzar de la problemàtica que suposa aquesta malaltia, sent la primera causa de mort per càncer en dones a Espanya. 

La mostra, que és fruit d'una col·laboració amb l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), obre una finestra sobre la realitat d'aquesta malaltia amb l'objectiu de visibilitzar i remarcar la importància del diagnòstic primerenc i altres aspectes de la malaltia, com els seus efectes físics, psíquics i socials. Cal destacar que, desafortunadament, la incidència de càncer de mama a Espanya està augmentant i cada any afecta una mitjana de més de 34.000 dones. 

Els visitants del centre podran veure l'exposició, que se situarà a la planta 2 de La Fira, del 18 al 31 d'octubre. La Fira Centre Comercial també anima als visitants a realitzar donacions per als projectes de recerca de l'AECC. A través d'un QR disposat en la mateixa exposició, l'usuari podrà accedir fàcilment a la “guardiola virtual” de La Fira que gestionarà directament l'AECC, i fer les seves donacions sense import mínim.

Paraules clau:

Notícies relacionades