Back to top

FiraReus Events reprèn l’activitat amb l’Expofira Km0 i el Saló de la Moto

Les dues fires es faran durant el primer semestre de 2022 i estan dedicades al sector automoció

Aquest dijous, ha obert portes la cinquena edició de l’ExpoFira Km0, que es podrà visitar fins diumenge, 13 de març, en horari de deu del matí a nou del vespre. Aquest esdeveniment ocupa una superfície de 5.000 m² on s’exposaran més de 500 vehicles d’ocasió.

Els automòbils exposats a l’Expofira del km0 són vehicles de gerència i de segona mà, amb descomptes de fins a 10.000 euros. Entre les novetats d’enguany, hi ha la possibilitat de comprar motos elèctriques i l’opció de llogar o comprar diversos models d’autocaravanes.

Aquesta fira està organitzada per Autokolecció, la marca de vehicles d’ocasió del Grup Nima, una xarxa que compta amb més de 40 concessionaris i tallers de les següents marques: Audi, Ford, BMW, LAND ROVER, Jawar, Mercedes, Mini, Wolkswagen, Nissan, Hyundai, Seat, Volvo, Toyota, Peugeot. L’entrada a aquest esdeveniment és gratuïta i la inauguració oficial serà aquest dijous, 10 de març, a les 18.30 h al vestíbul del recinte firal de firaReus Events, a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer.

El Saló de la Moto

La següent fira serà el Saló de la Moto i es durà a terme el cap de setmana del 6, 7 i 8 de maig. El Saló de la Moto, ofereix tots els productes relacionats amb el món de la motocicleta, des de concessionaris oficials, mercat d’ocasió, accessoris i zona de prova de motos. Com a novetat, aquest any s’inclouran els sectors de les bicicletes elèctriques i els patinets. El Saló de la Moto reuneix una cinquantena de marques de motos, a través de 26 expositors, en un recinte d’11.000 m². El preu de l’entrada serà de 6 euros.

La consellera delegada de REDESSA i regidora d’Economia, Coneixement i Habitatge, Teresa Pallarès ha explicat que “amb la represa de l’activitat firal, firaReus Events recupera alguns esdeveniments de referència oberts al gran públic, que se sumen a l’activitat professional de jornades i congressos que gradualment es van recuperant, després de l’aturada provocada per la pandèmia”. 

ExproReus i Tot Nuvis tornen a firaReus

Durant el segon semestre de 2022 està previst recuperar la celebració d’exproReus i Tot Nuvis, 3 anys després de les seves últimes edicions. Enguany, ExproReus celebrarà la seva 50a edició amb activitats per tots els públics i amb l’automoció novament com a protagonista destacada del certamen. L’esdeveniment serà del 8 al 12 d’octubre.

La fira Tot Nuvis se celebrarà del 18 al 20 de novembre i enguany arribarà a la seva 27a edició. Tot Nuvis és un certamen de referència per organitzadors de bodes o altres esdeveniments i aplega gairebé un centenar d’estands amb serveis relacionats amb l’organització d'esdeveniments nupcials, com empreses de càtering, restaurants, hotels, i espais on poder dur a terme la celebració, entre d’altres.

Paraules clau:

Notícies relacionades