Back to top

Fito Luri despulla 'Cru' en un showcase

Després de presentar el seu setè disc a Barcelona, "Cru", el cantautor Fito Luri ha optat per fer un showcase a Reus. Aquest primer tast a la demarcació s'ha fet quinze dies abans de l'estrena a Riudoms.
showcase de fito luri

El passeig del Pallol de Reus ha estat l'escenari del showcase on Fito Luri ha donat a conèixer la part més íntima de les cançons del seu nou disc, "Cru". L'objectiu d'aquest showcase, o concert-aparador, ha estat explicar el perquè de les cançons del nou treball, amb l'objectiu de fer-lo més proper al públic. Segons les seves paraules, "farem un showcase que es tracta d'explicar, una miqueta, cada cançó com la vaig fer, perquè la vaig fer, què és el que em va provocar fer-la... una mica explicar la història de cada cançó, no?, i avui és com un tastet, com un preàmbul al que seria la presentació oficial que serà, evidentment, amb tota la formació, amb tota la banda, i avui, bé, és això, mostrar la part més íntima de les cançons".

Acompanyat del productor i guitarrista Pau Romero, ha anat explicant l'origen i el motiu de cada cançó, com "Ser gota d'aigua", que prové d'un comentari de la seva filla, o "Cartes trobades", inspirada en els records que es troben en remenar els armaris i calaixos del pis d'un difunt.

La presentació oficial de "Cru" a les comarques tarragonines serà el proper dissabte, 1 de desembre, al teatre auditori del Casal Riudomenc.

Paraules clau:

Notícies relacionades