Back to top

El flamenc vesteix 'Lorca que te quiero Lorca'

El Teatre Fortuny ha tornat a ser l'escenari del Cicle Grans Mestres. I ho ha fet amb la màgia, l'encant, la passió i el dolor de Federico García Lorca. L'actriu Belen Fabra ha posat la veu i el carisma a una obra que també ha comptat amb l'art de la cantaora Sara Sambola, Aleix Bové i Magda Borrull.

Viure la vida al màxim. Això és el que se'n desprèn de la majoria dels poemes de Federico García Lorca. I això, justament, és el que Francesc Cerro-Ferran ha volgut transmetre al públic del Teatre Fortuny en un nou capítol del Cicle Grans Mestres. "Aquest senyor era un geni i els genis viuen la vida d'una manera molt intensa", explica Cerro-Ferran, director del cicle. 

Lorca, entre la vida i la mort

L'actriu Belen Fabra ha estat l'escollida per interpretar els textos d'un artista que sempre ha viscut al límit entre la vida i la mort. "Estem vivint uns moments, en què tots estem molts més sensibilitzats amb aquests aspectes" explica Fabra quan se li pregunta per quin és el factor humà d'aquesta obra. 

L'actriu ha compartit escenari amb la cantaora Sara Sambola, Aleix Bové a la guitarra i la dansa de Magda Borrull.

Flamenc

La pròxima cita: el 3 de maig

La pròxima cita del Cicle Grans Mestres serà el 3 de maig amb 'L'art de fer teatre' que interpretaran Lluís Marco i Ernest Villegas.

Paraules clau:

Notícies relacionades