Back to top

El foc il·lumina Misericòrdia un any més

Les espurnes van tornar a omplir el passeig de Misericòrdia, amb l'espectacle final a tocar de la façana del Santuari

Just abans de la carretillada, el Ball de Diables de Reus va protagonitzar una altra dels grans actes de Misericòrdia. La tradicional i centenària Baixada dels Diables al Santuari. Un esdeveniment sentit pels integrants de l'entitat però també pels amants del foc. De fet, són molts els foravila que venen a Reus a fer la Baixada, en un dels trets que caracteritza el Ball de Diables de Reus, la participació individual. Si tens vestit propi i pagues la pirotècnia, tothom pot fer la baixada prèvia inscripció.

Galeria de fotos

Carretillada multitudinària

La Carretillada dels Diables va tornar a encendre la façana del Santuari de Misericòrdia un any més. Una increïble consecució d'elements pirotècnics que van encandilar els milers de persones que s'havien acostat a Misericòrdia a gaudir de la recta final de la festa. Els lliures anunciaven els canvis en les carretilles mentre els diables feien els tradicionals cercles i carregaven de nou la massa.

baixada ball diables misericòrdia 2022

Una Carretillada que va anar precedida dels balls dels elements de foc de la ciutat. Les enceses primer de la Víbria, que va fer el seu ball solemne, i després del Drac, que va acabar amb una explosió de foc i pólvora. 

Paraules clau:

Notícies relacionades