Back to top

El folk d'Anna Ferrer a la 6ª edició del Festival Accents

Els jardins de la Casa Rull han acollit aquest dissabte un concert més de la sisena edició del festival Accents. Ha estat el torn de la cantant i compositora menorquina Anna Ferrer.
Anna Ferrer i Mario Mas al festival Accents

Així omplia els jardins de la casa Rull la veu de la cantant i compositora menorquina, acompanyada pel guitarrista Mario Mas. La d'Anna Ferrer ha estat la darrera actuació dels concerts al patí d'aquest edifici modernista en el marc del festival Accents. Les cançons que, com ella diu, recorren el món, han generat una gran complicitat entre els músics i el públic.

Sempre inspirada en patrons folklòrics, Anna Ferrer tant versiona temes clàssics com en crea de propis. Mentre que aquest dissabte ha optat per un concert amb temes d'arrel, la cantant prepara un nou disc que porta l'essència folklòrica a un format més electrònic.

El clima favorable i estiuenc ha permès una nombrosa assistència en un espai molt apreciat tant per l'organització com pels artistes.

El Festival Accents continuarà omplint de música catalana racons i escenaris de l'alt i el baix camp. Fins al 20 de desembre ho farà a Reus, Cambrils, Riudoms, Alcover i Mont-roig.

Paraules clau:

Notícies relacionades