Back to top

Fomentar la lectura amb el disseny d'un booktrailer

Una quinzena de centres educatius han participat a la segona edició dels Relats Digitals. Un concurs on l'alumnat de les escoles dissenyen un book trailer a partir d'una lectura fomentant així una manera alternativa de comprensió lectora. Els guanyadors són l'Escola Pi del Burgar de Reus, l'escola de Maspujols i l'escola Font de l'Arc de Vilanova d'Escornalbou.
Premis Relats Digitals

La sala d'actes del Centre de Lectura ha estat testimoni del lliurament de premis dels Relats Digitals. Un concurs que aquest any ha arribat a la seva segona edició i en el quan hi han participat una quinzena de centres educatius. El jurat ha valorat la trentena de vídeos que les escoles han enviat i han seleccionat els tres guanyadors. L'objectiu del concurs és fomentar la comprensió lectora a partir d'altres vies menys tradicionals i és per això que els alumnes han hagut de dissenyar un booktrailer a partir de la lectura d'un llibre.

L'escola Pi del Burgar ha guanyat el premi de la categoria educació infantil i cicle mitjà. L'escola de Maspujols, en la categoria cicle mitjà i, finalment, el premi del cicle superior se l'ha emportat l'Escola Font de l'Arc de Vilanova d'Escornalbou. Una manera alternativa de potenciar la lectura als centres i desenvolupar la competència digital a través de diferents activitats.

Paraules clau: