Back to top

Fomentar l'economia circular intercanviant material de criança a Vilafortuny

L'associació Les Papallones, dedicada a donar suport a famílies en l'època de criança, ha tirat endavant un mercat per intercanviar roba, joguines i material divers per a nadons

Durant els primers mesos i anys de vida, les criatures creixen molt ràpidament i molta roba o material que s'utilitza queda en molt bon estat en un racó de casa. És per aquest motiu que l'associació Les Papallones ha impulsat, una vegada al mes, un petit mercadet on les famílies poden portar i endur-se material de criança de diferents tipus de manera totalment gratuïta. 

Així doncs, roba de nadó o nen petit, joguines o material divers que gira entorn la criança són alguns dels objectes que es poden trobar al mercadet que Les Papallones organitza l'últim dimarts de cada mes al Centre Cívic de Vilafortuny, a Cambrils.

Amb aquest exercici, l'objectiu no només se centra en l'estalvi i el reaprofitament de materials, sinó també en promoure l'economia circular. Tal com remarquen des de l'entitat, en una societat consumista com la nostra, és molt important ser conscients d'allò que necessitem i què no. 

Altres activitats

A més del mercadet, l'associació també imparteix tallers entorn la criança, i celebra setmanalment reunions de suport a la maternitat, com a un espai segur on compartir experiències i preocupacions envers aquesta etapa de la vida per a mares en l'època de l'embaràs i el primer any postpart.

Paraules clau:

Notícies relacionades