Back to top

Forans, però també reusencs, gaudeixen d'escapades a Reus

Els afortunats en el sorteig de la campanya "Reus. Una escapada genial", comencen a gaudir de les estades i els paquets turístics d'experiències a la ciutat.

La ruta guiada del vermut és una de les experiències que s'ha sortejat en el marc de la campanya "Reus. Una escapada genial", que busca tant promocionar el patrimoni de la ciutat, com reactivar les empreses del sector turístic, comercial i de la restauració.

Tot i que en un principi la campanya estava pensada per a un públic que visqués més enllà de les comarques tarragonines, al final una part destacada dels interessats ha vingut del mateix territori, i fins i tot de la mateixa ciutat. Això, però, també s'ha vist com un reforç als objectius del programa turístic, ja que "per parlar d'una ciutat, primer s'ha de conèixer", ha afirmat la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles

Nou èxit de participació

Si bé la campanya ja es va dur a terme l'estiu, ara s'ha tornat a posar en marxa amb més premis, per gaudir-ne durant la tardor i fins el mes de gener. Els participants, tant vinguts de fora com no, han valorat molt positivament la iniciativa.

Del total de participants en el sorteig, el 50% han estat de la demarcació de Tarragona, el 40% de Barcelona, el 4% tant de Girona com de Lleida, i el 2% restant de fora de Catalunya.

Paraules clau:

Notícies relacionades